• Посилання скопійовано

Оприлюднено проект змін до Порядку ведення Реєстру податкових накладних

ДФСУ оприлюднила проект, який вносить зміни до Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних

Оприлюднено проект змін до Порядку ведення Реєстру податкових накладних

ДФСУ на своєму сайті оприлюднила проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2010 №1246 «Про затвердження Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних».

Проект  розроблено  з метою виконання вимог Закону №1621-VII, яким з 1 січня 2015 року передбачено, що всі податкові накладні (в тому числі, які не видаються покупцеві та залишаються у продавця), складені після 1 січня 2015 року, та розрахунки коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної підлягають обов’язковій реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних.

З цією метою проектом постанови передбачається визначення механізму реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної платників податку в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Крім цього, у проекті прописано порядок накладання електронного цифрового підпису на розрахунок коригування під час реєстрації його в ЄРПН.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»