• Посилання скопійовано

Реєстрацію платників ПДВ в зоні АТО пропонують скасувати

Розроблено законопроект, яким пропонується скасувати реєстрацію платників податку на додану вартість в зоні проведення антитерористичної операції

Реєстрацію платників ПДВ в зоні АТО пропонують скасувати

Міністерство фінансів України даним повідомляє  про  розроблення Державною фіскальною службою України проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України (про особливості адміністрування податку на додану вартість на території проведення антитерористичної операції)».

Проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України (про особливості адміністрування податку на додану вартість на території проведення антитерористичної операції)» розроблено Міністерством фінансів України та Державною фіскальною службою України з метою вжиття додаткових тимчасових заходів для руйнування схем з оформлення фіктивних кредитів і незаконного відшкодування ПДВ з використанням платників податків місцезнаходженням (місцем проживанням) яких є територія проведення антитерористичної операції.

Законопроектом пропонується на період проведення антитерористичної операції для платників податків місцезнаходженням (місцем проживанням) яких є тимчасово окупована територія не здійснювати добровільну та обов’язкову реєстрацію платниками податку на додану вартість.

Крім того, пропонується передбачити додаткові підстави анулювання реєстрації платниками податку на додану вартість.

Зауваження та пропозиції стосовно змісту регуляторного акту надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2, e-mail: skorik@minfin.gov.ua

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»