• Посилання скопійовано

Бюджетні дотації для сільгоспвиробників: затверджено форми заяв

28 лютого набрали чинності форми заяв про внесення сільськогосподарського товаровиробника до Реєстру отримувачів бюджетної дотації та про зняття сільськогосподарського товаровиробника з реєстрації як отримувача бюджетної дотації

Бюджетні дотації для сільгоспвиробників: затверджено форми заяв

Як відомо, 1 січня 2017 року набрала чинності ст. 16-1 Закону «Про державну підтримку сільського господарства України», якою передбачено бюджетну дотацію для розвитку сільськогосподарських товаровиробників та стимулювання виробництва сільгосппродукції.

Сільськогосподарський товаровиробник для внесення до Реєстру отримувачів бюджетної дотації (чи для зняття з реєстрації як одержувача бюджетної дотації) повинен подати заяву до контролюючого органу за місцем свого обліку як платника ПДВ.

Форми заяв затверджені наказом Мінфіну від 23.02.2017 р. №275, а саме:

Заява про внесення до Реєстру отримувачів бюджетної дотації подається безпосередньо керівником або представником сільськогосподарського товаровиробника з обов’язковим документальним підтвердженням особи та її повноважень.

Наказ № 275 набрав чинності 28 лютого у зв'язку з його публікацією в «Урядовому кур'єрі» від 28.02.2017 р. № 39.

***

Читайте також:

Бюджетні дотації для сільгоспвиробників: оприлюднено проект заяв для внесення до реєстру

Уряд затвердив автоматичний розподіл дотацій аграріям

Бюджетні дотації для сільгоспвиробників: постанова КМУ

Як розподілятимуть дотації агровиробникам

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»