• Посилання скопійовано

Запровадження електронної системи управління ризиками при адмініструванні ПДВ: відео з семінару ДФС

17 серпня ДФС у м. Києва провела третій семінар з метою допомоги платникам податків у вирішенні проблем, пов’язаних з потраплянням податкових накладних у статус «заблокованих». Хто не зміг потрапити на цей семінар - пропонуємо переглянути його відеозапис

Запровадження електронної системи управління ризиками при адмініструванні ПДВ: відео з семінару ДФС

На черговому безкоштовному семінарі щодо проблем з блокуванням податкових накладних представників реального сектору економіки у автоматизованій системі СМ КОР, який нещодавно відбувся в стінах столичної фіскальної служби, начальник ГУ ДФС у м. Києві Людмила Демченко наголосила, що повідомлення для підтвердження реальності операцій по зупиненим податковим накладним наразі подаються виключно в електронному вигляді. Це зумовлено тим, що Міністерством фінансів України були внесені зміни до діючого наказу, яким передбачено подання повідомлень та документів на підтвердження реальності операцій по зупиненим накладним.

«Взагалі, від правильного розуміння, а що саме потрібно робити платникам податків, щоб підтвердити реальність операцій по зупиненим податковим накладним залежить результат. Саме тому, ми намагаємось донести всю інформацію, якою володіємо та відповідаємо на всі запитання, що належать до компетенції ГУ ДФС у м. Києві», – запевнила присутніх начальник Головного управління ДФС у м. Києві Людмила Демченко.

Загалом, до участі у семінарі на тему «Актуальні питання запровадження електронної системи управління ризиками при адмініструванні ПДВ» долучились більше 150 платників податків, у тому числі й платників з інших регіонів України.

Переглянути відео з семінару>>

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»