• Посилання скопійовано

Порядок розподілу сільгоспдотації зазнав змін

Передбачено, що сільськогосподарські товаровиробники, які займаються вирощуванням перепелів, зможуть отримувати бюджетну дотацію

Порядок розподілу сільгоспдотації зазнав змін

Уряд постановою від 23.08.2017 р. №636 вніс зміни до Порядку розподілу бюджетної дотації для розвитку сільськогосподарських товаровиробників та стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції.

Документом передбачено, що сільськогосподарські товаровиробники, які займаються вирощуванням перепелів, зможуть отримувати бюджетну дотацію.

Рішення прийняте відповідно до Закону  "Про державну підтримку сільського господарства України", згідно з яким такий вид економічної діяльності, як "Розведення інших тварин", в тому числі і розведення перепелів, має право на отримання бюджетної дотації.

***

Більше про дотації сільгоспвиробникам читайте в аналітичних матеріалах від редакції "ДК":

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»