• Посилання скопійовано

Доповнено перелік кодів товарів згідно з УКТ ЗЕД

З метою вдосконалення процесу здійснення автоматизованого моніторингу відповідності ПН/РК Критеріям оцінки ступеня ризиків внесено зміни до Переліку кодів товарів згідно з УКТ ЗЕД

Доповнено перелік кодів товарів згідно з УКТ ЗЕД

ДФС у Дніпропетровській області інформує, що з метою вдосконалення процесу здійснення автоматизованого моніторингу відповідності ПН/РК Критеріям оцінки ступеня ризиків наказом від 01.11.2017 р. №713 внесено зміни до наказу ДФС від 30.06.2017 р. №461 «Про затвердження Переліку кодів товарів згідно з УКТ ЗЕД».

Змінами Перелік кодів товарів згідно з УКТ ЗЕД доповнено наступними кодами:

  • 1002 – жито;
  • 1008 – гречка, просо та насіння канаркової трави; інші зернові культури;
  • 4402 – вугілля деревне (включаючи вугілля з шкарлупи або з горіхів), агломероване або неагломероване;
  • 4405 – шерсть деревна або тонка стружка; борошно деревне;
  • 4409 – пилопродукція з деревини (включаючи дощечки та фриз для паркетного покриття підлоги, незібрані) у вигляді профільованого погонажу (з гребенями, пазами, шпунтовані, із стесаними краями, з’єднанням у вигляді напівкруглого калювання, фасонні, закруглені тощо) уздовж будь-яких країв чи площин, стругані або нестругані, шліфовані або нешліфовані, що мають або не мають торцеві з’єднання.

Джерело: ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»