• Посилання скопійовано

Підкориговано перелік ліків та медвиробів, звільнених від ПДВ на період АТО

Уряд вніс зміни до чинних обсягів лікарських засобів та медичних виробів, що звільняються від обкладення ПДВ на період проведення АТО та/або запровадження воєнного стану

Підкориговано перелік ліків та медвиробів, звільнених від ПДВ на період АТО

Розпорядженням КМУ від 25.01.2018 р. № 48-р внесено зміни у додаток до розпорядження КМУ від 27.05.2015 р. № 544 “Про обсяги лікарських засобів та медичних виробів, операції з ввезення яких на митну територію України та постачання на митній території України звільняються від обкладення податком на додану вартість на період проведення антитерористичної операції та/або запровадження воєнного стану”.

Як повідомляють у Кабміні, рішення прийняте для додаткового формування 100 тис. аптечок медичних загальновійськових індивідуальних, 10 тис. наплічників медичних санітара і санітарного інструктора та забезпечення ними в повному обсязі військовослужбовців Збройних Сил України, задіяних у проведенні антитерористичної операції, а також поповнення дефектури медичного майна в уже сформованих аптечках, сумках та комплектах.

Переглянути зміни можна тут (завантажити)>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: КМУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»