• Посилання скопійовано

Гетманцев передав до ДПС 42 скарги щодо заблокованих ПН

Голові комітету ВР Данилу Гетманцеву з 20 по 27 серпня було надіслано 42 скарги щодо відмови у розблокуванні ПН та РК. 27 серпня він передав ці звернення до ДПС. Чекаємо далі на результат таких дій

Гетманцев передав до ДПС 42 скарги щодо заблокованих ПН

20 серпня Гетманцев зауважив, що він хоче допомогти бізнесу розібратися з проблемою неправомірних блокувань ПН та РК. Для цього він запропонував скарги зі суттю справи надсилати йому.

І ось сьогодні, 27 серпня, він розмістив пост у своєму профілі в ФБ щодо передання отриманих за тиждень скарг до ДПС. Далі наводимо зміст посту: (мовою оригіналу)

«За неделю получил 42 обращения субъектов хозяйствования о возможной неправомерной остановке регистрации налоговых накладных или безосновательное включение в рисковую группу плательщиков. Все обращения изучены и переданы в ГНС Украины.

Результаты рассмотрения держу на контроле.

Проинформирую каждого.»

Чекаємо на результати такої допомоги від голови податкового комітету ВРУ та реакції ДПС.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»