• Посилання скопійовано

Чи планує влада скасувати ПН та РК до них: відповідь Гетманцева

Гетманцев розповів, що податкові накладні можуть скасувати після нової податкової реформи. Але нові реформи будуть можливі після закінчення війни

Чи планує влада скасувати ПН та РК до них: відповідь Гетманцева

Голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев розповів в інтерв’ю Delo.ua., що податкові накладні можуть скасувати після нової податкової реформи. Але нові реформи будуть можливі після закінчення війни.

Тож коли та за яких умов це станеться, – наразі не відомо.

За словами депутата, загалом блокують близько 0,9% від кількості накладних. На фіктивність їх перевіряють після подання документів на розблокування. 

Але майже половина підприємців не подають документи на розблокування, що свідчить про фіктивність таких операцій, сказав голова комітету. Він зазначив, що кількість скарг на блокування поменшала.

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»