• Посилання скопійовано

Доля податку на виведений капітал в руках МВФ, – Южаніна

«Ми маємо довести МВФ якомога скоріше, що податок на виведений капітал матиме нейтральний вплив на Держбюджет», — Голова Комітету ВРУ Ніна Южаніна

Доля податку на виведений капітал в руках МВФ, – Южаніна

«Ми маємо довести Міжнародному валютному фонду якомога скоріше, що податок на виведений капітал матиме нейтральний вплив на Державний бюджет України», – наголосила Голова Комітету ВРУ з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна під час засідання Комітету.

За її словами, на впровадження ПнВК з початку наступного року в Україні очікує більшість суб’єктів підприємницької діяльності, а тому необхідно докласти максимум зусиль для того, щоб запевнити МВФ у відсутності втрат державного бюджету.

«Відповідні розрахунки нейтральної моделі запровадження ПнВК вже проведені Міністерством фінансів України. Нарешті цей орган очолюють люди, які працюють в інтересах держави, а не заради власної вигоди», – підкреслила Голова Комітету.

На її переконання, саме недобросовісні дії колишнього керівництва Мінфіну створили підґрунтя для супротиву МВФ щодо запровадження змін у фіскальній політиці України.

«Впевнена, що шляхом перемовин нам вдасться подолати наслідки неякісних управлінських рішень, дійти згоди і врешті-решт замінити податок на прибуток податком на виведений капітал вже в редакції Закону «Про Державний бюджет на 2019 рік» до другого читання», – підсумувала вона.

Усі новини на тему податку на виведений капітал та аналітики дивіться тут>>

Джерело: Сайт Ніни Южаніної

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»