• Посилання скопійовано

11 квітня ВРУ може розглянути законопроект про податок на виведений капітал

Про це повідомила Ніна Южаніна на своїй сторінці в соцмережі Facebook

11 квітня ВРУ може розглянути законопроект про податок на виведений капітал

Протягом останніх двох тижнів ми всі почули і від бізнесу, і від громадян, чого чекали від влади, в тому числі від парламенту, щоб в Україні була можливість розвивати бізнес, - повідомила Ніна Южаніна на своїй сторінці в соцмережі Facebook. 

Звісно, ефект від реформ, які ми почали впроваджувати, буде відчутний значно пізніше. Але є речі, які точно можемо робити зараз і мати швидкі наслідки.

Тому сьогодні на засіданні Погоджувальної ради звернулася до уряду з пропозицією швидко погодити всі деталі й недоліки, на які вказував МВФ щодо законопроекту №8557 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо податку на виведений капітал».

Уже в цей четвер, якщо ми приймемо рішення по мовному законопроекту і перейдемо до інших, маємо шанс розглянути проект закону про податок на виведений капітал у першому читанні. Проект, над яким ми працюємо з жовтня 2015 року!

Багато хто з кандидатів у президенти декларував необхідність прийняття зазначеного законопроекту, тож давайте якомога швидше вирішимо це ключове питання для середнього бізнесу.

***

Читайте також:

Усі новини на тему>>

Джерело: Сайт Ніни Южаніної

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»