• Посилання скопійовано

Зʼявився перелік джерел інформації для отримання котирувальних цін від ДПС на 2024 рік

ДПС розроблено та розміщено на своєму сайті Рекомендований (невиключний) перелік джерел інформації для отримання котирувальних цін для цілей звітного 2024 року

Зʼявився перелік джерел інформації для отримання котирувальних цін від ДПС на 2024 рік

Державна податкова служба України повідомляє, що на виконання вимог абзацу сьомого пп. 39.3.3.4 пп. 39.3.3 п. 39.3 ст. 39 розділу І Податкового кодексу України розроблено та розміщено на вебпорталі ДПС Рекомендований (невиключний) перелік джерел інформації для отримання котирувальних цін для цілей звітного 2024 року.

Перелік розміщено у розділі «Головна» / «Діяльність» / «Трансфертне ціноутворення та міжнародне оподаткування» / «Трансфертне ціноутворення» / «Рекомендований (невиключний) перелік джерел інформації для отримання котирувальних цін».

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»