• Посилання скопійовано

Нова форма авансового звіту! Вже з 19 квітня!

Мінфін виклав в новій редакції Звіт про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт. Проте лякатися не варто - зміни не суттєві

Нова форма авансового звіту! Вже з 19 квітня!

Мінфін наказом від 10.03.2016 р. №350 виклав в новій редакції Звіт про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт (попередня форма, затверджена наказом Міністерства фінансів України від 28.09.2015 № 841 протрималась менше ніж півроку).

Завантажити нову форму авансового звіту >>>

Як ми вже писали, коментуючи проект Наказу, суттєвих змін форма звіту не зазнала. Вона змінилася лише у частині відображення неповерненої суми надміру витрачених коштів протягом звітного місяця, на який припадає граничний строк повернення. Пов’язано це зі встановленням з 01.01.2016 р. єдиної ставки ПДФО у розмірі 18%. Тому у новій формі звіту буде приведено один рядок для відображення неповерненої суми надміру витрачених коштів. 

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування, яке заплановане в "Офіційному віснику України" №29 (19.04.2016). 

Отже, уже з 19 квітня працівникам необхідно буде звітувати за новою формою за використані кошти під час відрядження.

Докладніше про зміни у новій формі авансового звіту, а також зразок його заповнення дивіться в аналітичній статті від редакції тут >>>

Усі новини на тему >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»