• Посилання скопійовано

"Старі" книги обліку діють до їх закінчення, але заповнювати їх слід за новим порядком

Податківці роз'яснили, яким чином підприємець – платник єдиного податку повинен відображати обсяг доходу в Книзі обліку доходів (доходів і витрат), зареєстрованій до 28.07.2015 року

"Старі" книги обліку діють до їх закінчення, але заповнювати їх слід за новим порядком

ДФСУ у листі від 19.04.2016 р. №4052/О/99-95-42-01-14 повідомила про уточнення відповіді в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 107.07) на питання: яким чином ФОП – платник ЄП повинна відображати обсяг доходу (в гривнях чи в гривнях з копійками) в книзі обліку доходів (доходів і витрат), зареєстрованих до 28.07.2015 р.?

Нагадуємо, що  28 липня 2015 року набрав чинності Наказ Мінфіну від 19.06.2015 р. №579, яким затверджені нові форми Книги обліку доходівКниги обліку доходів і витрат та порядки їх ведення. Докладніше >>

Податківці повідомляють, що зареєстровані до цього часу книги, форма яких визначена Наказом №1637використовуються до їх закінчення та заповнюються відповідно до вимог порядків їх ведення, затверджених Наказом № 579 (у гривнях з копійками).

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»