• Посилання скопійовано

Як звітувати до Держстату під час карантину?

Держстат рекомендує усі форми державних статистичних спостережень та фінансової звітності надавати в електронному вигляді

Як звітувати до Держстату під час карантину?

На виконання Указу Президента України від 13.03.2020 р. №87 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 березня 2020 року "Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби СОVІD-19, спричиненої коронавірусом «SARS-СоV-2», зважаючи на період карантину, визначений постановою КМУ від 11.03.2020 р. №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу СОVІD-19», з метою запобігання поширенню коронавірусу СОVІD-19 і забезпечення діяльності органів державної статистики тимчасово, на період карантину, припиняється особистий прийом громадян Державною службою статистики України та його територіальними органами.

Державна служба статистики України рекомендує усі форми державних статистичних спостережень та фінансової звітності надавати в електронному вигляді.

Інформаційну та консультаційну допомогу з питань подання форм державних статистичних спостережень можна отримати дистанційно:

  • в телефонному режимі (перелік телефонів територіальних органів Держстату можна переглянути перейшовши за посиланням);
  • електронною поштою (перелік адрес електронних поштових скриньок територіальних органів Держстату можна переглянути перейшовши за посиланням);
  • через чат сервісу електронного звітування «Кабінет респондента».

Консультаційна підтримка з питань подання звітності (телефони для довідок):

Джерело: Державна служба статистики України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»