• Посилання скопійовано

Податкова знову не встигла затвердити нові форми звітності

Набрали чинності внесені зміни до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» щодо подання звітності

Регіональне управління Департаменту САТ ДПС України у Запорізькій області у зв’язку із набранням чинності Законом України від 04.07.2012 р. №5039-VI «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів» повідомляє, що до приведення нормативно-правових актів у відповідність до цього Закону звіти за формами :
№1-РС «Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту»;
№2-РС «Звіт про обсяги виробництва та реалізації алкогольних напоїв»;
№3-РС «Звіти про обсяги виробництва та реалізації тютюнових виробів», затверджені наказом ДПА України від 13.10.2005 р. №449;
№1-ОА «Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв»;
№1-ОТ «Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів», затверджені наказом ДПА України від 27.04.2006 р. №228, подаються до регіонального управління Департаменту САТ ДПС України у Запорізькій області на паперових носіях та в електронному вигляді щомісяця до 10 числа наступного місяця. Датою отримання звіту вважається дата його реєстрації у регіональному управлінні.
Відповідальність за неподання чи несвоєчасного подання звіту або подання звіту з недостовірними відомостями про обсяги виробництва та/або обігу (в тому числі імпорту та експорту) спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів до органу виконавчої влади, уповноваженого Кабінетом Міністрів України видавати відповідні ліцензії, передбачена ст. 17 вищезазначеного закону та тягне за собою застосування фінансових санкцій у розмірі 1700 гривень.
Також зазначаємо, що виконання норми Закону щодо порядку подання, форми звітності та відповідності суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері роздрібної торгівлі, можливе після приведення чинних нормативно-правових актів у відповідність до вимог Закону.

Джерело: ДФС у Запорізькій області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»