• Посилання скопійовано

Обирати між зарплатою і пенсією будуть лише окремі категорії громадян

Міністр соціальної політики Павло Розенко наголошує, що вибір «або робота, або пенсія» стосуватиметься лише окремих категорій громадян

Обирати між зарплатою і пенсією будуть лише окремі категорії громадян

Міністр соціальної політики Павло Розенко наголошує, що вибір «або робота, або пенсія» стосуватиметься лише окремих категорій громадян: депутатів, суддів, прокурорів та державних службовців.

«Ми не ставимо сьогодні перед усіма вибір - або робота, або пенсія. Це стосується лише окремих категорій громадян: депутатів, суддів, прокурорів та державних службовців», - сказав Розенко.

За словами Міністра, такий підхід дозволить, серед іншого, оновити державний апарат.

«Зрозуміло, що це непростий крок. Але ми маємо йти шляхом приведення пенсійної системи до європейських традицій, думати про скорочення видатків і рухатись до європейських моделей», - зазначив Міністр, додавши, що «сьогодні, аби фінансувати пенсію навіть в такому мізерному вигляді, як вона є, Пенсійному фонду України не вистачає понад 80 млрд гривень».

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»