• Посилання скопійовано

Соцвиплати, пенсії та пільги на 2014 рік зменшуватись не будуть

Міністр соцполітики повідомила, що, незважаючи на прийняту Урядом антикризову програму, всі соцвиплати, пенсії, пільги - тим, хто їх дійсно потребує, на 2014 рік будуть збережені й їх розмір не зменшиться

Соцвиплати, пенсії та пільги на 2014 рік зменшуватись не будуть

„З 17 березня, з моменту відкриття Урядової „гарячої лінії, з проблемних питань жителів АР Крим та м. Севастополь, надійшло 5 320 звернень. З них, понад 800, питання збереження державних соціальних допомог і виплат громадянам півострова, а також надання пільг”, – сказала Людмила Денісова.

Міністр запевнила, що Мінсоцполітики робить усе можливе, аби на території півострова здійснювалася виплата пенсій та інших соціальних допомог. „Крим та Севастополь і надалі залишаються територією України, а його жителі – громадянами України. Ті, в кого залишився український паспорт, так само будуть отримувати призначені їм допомоги”, – підкреслила Людмила Денісова. 

Окремо Міністр поінформувала громадян Криму та міста Севастополя, куди їм звертатися у разі переїзду до інших регіонів України. „Усіх, хто прибуває з Криму, розселяють у санаторії міністерств, при цьому установи соцзахисту надають їм всю необхідну допомогу. Крім того, з півострова курсують безплатні поїзди в усі регіони України”, – наголосила вона.

Міністр заспокоїла громадян, що, незважаючи на прийняту Урядом антикризову програму, всі соцвиплати, пенсії, пільги - тим, хто їх дійсно потребує, на 2014 рік будуть збережені й їх розмір не зменшиться. Зокрема, мова йде про 205 тис. малозабезпечених сімей, 13,5 млн. пенсіонерів, молодих матерів та інших. „Нарахування пільг, соціальних допомог буде відбуватися адресно: якщо дохід сім’ї становить менше 1710 грн. – така родина потребує державного захисту”, – зауважила Людмила Денісова

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»