• Посилання скопійовано

Уряд затвердив бюджет Пенсійного фонду на 2014 рік

Розмір мінімальної пенсії протягом року знижуватися не буде і залишиться на рівні 949 гривень, підвищення пенсій у цьому році також не передбачається

Уряд затвердив бюджет Пенсійного фонду на 2014 рік

Урядом затверджено бюджет Пенсійного фонду на 2014 рік, яким зокрема передбачено, що розмір мінімальної пенсії протягом року, незважаючи на складну фінансову ситуацію в країні,  знижуватися не буде і залишиться на рівні  949 гривень, підвищення пенсій у цьому році також не передбачається.

Загальний обсяг доходів до бюджету Пенсійного фонду (з урахуванням залишку коштів на початок року) становить 233,0 млрд. гривен. Загальний обсяг видатків прогнозується в сумі 249,0 млрд. гривень.

Перевищення обсягу видаткової частини над доходною складає 18,1 млрд. гривень. З урахуванням виділених з державного бюджету асигнувань на покриття дефіциту коштів Пенсійного фонду проект бюджету Фонду на 2014 рік є збалансованим.

На сьогоднішній день на обліку у Пенсійному фонді перебуває 13 484,7 тис. пенсіонерів. Середній розмір пенсії станом на 1 червня складає 1 544 грн.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»