• Посилання скопійовано

Інструкція з бухгалтерського обліку ПДВ зазнає змін

Оприлюднено проект наказу Мінфіну "Про затвердження Змін до Інструкції з бухгалтерського обліку податку на додану вартість"

Інструкція з бухгалтерського обліку ПДВ зазнає змін

Проект наказу підготовлено у зв'язку з запровадженням електронного адміністрування ПДВ та відповідно необхідністю приведення положень Інструкції з бухгалтерського обліку ПДВ у відповідність з нормами ПКУ.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу надавати протягом місяця з дня його оприлюднення у письмовій та/або електронній формі за такими адресами:

  • головного розробника – Міністерства фінансів України: 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2 або 04071, м. Київ, вул. Межигірська, 11, e-mail: kovtun@minfin.gov.ua;
  • спеціально уповноваженого органу – Державної регуляторної служби України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, e-mail: mail@dkrp.gov.ua.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»