• Посилання скопійовано

Увага! На сайті відкритих даних виник технічний збій

Під час здійснення оновлення набору даних з ЄДР на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних виник технічний збій, в результаті якого на вказаному ресурсі замість необхідного файлу набору даних системою було відображено URL посилання на сам файл

Увага! На сайті відкритих даних виник технічний збій

Міністерство юстиції України повідомляє, що під час здійснення оновлення набору даних з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних виник технічний збій, в результаті якого на вказаному ресурсі замість необхідного файлу набору даних системою було відображено URL посилання на сам файл. Технічним спеціалістом були здійснені спроби виправлення даної ситуації. Водночас, існуючий технічний інструментарій ресурсу не дозволив скасувати операції, що могли призвести до втрати історії оновлення набору даних. Разом з тим Міністерством юстиції забезпечено розміщення актуального набору даних на порталі. Існуючий функціонал порталу не передбачає можливість відновлення історії оновлення наборів даних.

У зв’язку із зазначеним Міністерство звернулось до технічного адміністратора Єдиного державного веб-порталу відкритих даних з питанням щодо можливих шляхів вирішення проблеми. Зазначаємо, що Мін’юстом буде вжито всіх необхідних заходів з метою виправлення ситуації, що склалась. Також повідомляємо, що на веб-сайті Міністерства оновлення вказаного набору даних здійснювалось в штатному режимі.

 

UPD_11/10/2019

Мін'юст повідомив, що 10 жовтня  історію оновлення набору даних з ЄДР на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних відновлено.

Джерело: Міністерство юстиції

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»