• Посилання скопійовано

Увага! Удосконалено роботу Е-кабінету бронювання працівників

Відтепер не потрібно повторно заповнювати форми в Е-кабінеті, якщо запит було відхилено і його потрібно виправити та подати заново. Можна скопіювати відхилену форму та внести правки

Увага! Удосконалено роботу Е-кабінету бронювання працівників

Удосконалено процедуру подачі заявок через електронний кабінет запитів на бронювання військовозобов’язаних. Повідомляє Мінагрополітики.

Відтепер непотрібно повторно заповнювати форми, якщо запит було відхилено і його потрібно виправити та подати заново, 

Завдяки удосконаленню потрібно зробити кілька простих кроків:

  • відкрити картку відхиленого запиту (двічі натиснувши по ньому лівою кнопкою миші);
  • натиснути кнопку (копіювати).

Система скопіює запит та відкриє копію у новому вікні. Після цього потрібно внести зміни, згенерувати додаток та відправити запит.

Аналогічно можна повторно відправляти розглянуті запити на бронювання.

Нагадаємо, бронювання військовозобов’язаних працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу можливе ВИКЛЮЧНО через кабінет запитів на бронювання.

Бронюванню підлягають військовозобов’язані, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування та на підприємствах, в установах і організаціях, яким встановлено мобілізаційні завдання (замовлення), у разі, якщо це необхідно для забезпечення функціонування зазначених органів та виконання мобілізаційних завдань (замовлень).

***

Читайте також

Джерело: Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»