• Посилання скопійовано

З 14 жовтня забронювати працівників можна буде тільки в е-формі

З 14 жовтня бронювання військовозобов'язаних аграріїв відбуватиметься виключно через електронний кабінет

З 14 жовтня забронювати працівників можна буде тільки в е-формі

Електронний сервіс (електронний кабінет запитів на бронювання військовозобов’язаних) починає працювати в штатному режимі, – про це повідомив державний секретар Міністерства аграрної політики та продовольства України Віктор Канцурак. 

Система створена для оптимізації та пришвидшення бронювання працівників агросектору. 

Починаючи з 14 жовтня! бронювання військовозобов’язаних працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу можливе ВИКЛЮЧНО через кабінет запитів на бронювання.

Процедура подачі документів для бронювання військовозобов’язаних тепер повністю автоматизована і проходитиме набагато швидше та простіше.

Будьте уважні! Надалі листи, надіслані на електронну адресу Agromobplan2022@gmail.com розглядатися не будуть!!!

Нагадуємо, бронюванню підлягають військовозобов’язані, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування та на підприємствах, в установах і організаціях, яким встановлено мобілізаційні завдання (замовлення), у разі, якщо це необхідно для забезпечення функціонування зазначених органів та виконання мобілізаційних завдань (замовлень).

***

всі новини на тему бронювання працівників під час війни дивиться за посиланням.

Джерело: Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»