• Посилання скопійовано

Ніна Южаніна: Не можна затягувати прийняття законопроекту щодо бухобліку та фінзвітності

За словами Н. Южаніної, в даному законопроекті 58 поправок

Ніна Южаніна: Не можна затягувати прийняття законопроекту щодо бухобліку та фінзвітності

Про це народний депутат України фракції Партії «Блок Петра Порошенка», Голова Комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна заявила під час засідання Погоджувальної ради.

Вона зауважила, що коли йде мова про необхідність фінансування соціальних реформ, потрібно, насамперед, думати, звідки ці реформи фінансувати.

«… всі добре розуміють, що всі ці соціальні реформи фінансуються з Держбюджету. Хто наповнить Держбюджет? Економіка, підприємництво! Нам потрібно турбуватися, щоб кожного пленарного тижня були прийняті два-три закони, пов’язані з економікою.

Завтра у нас стоїть на розгляді дуже важливий економічний законопроект №4646д «Про внесення змін до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» (щодо удосконалення деяких положень).  Але так може вийти, що ми знову його не розглянемо. Це операційна діяльність суб’єктів підприємницької діяльності. Якщо ми зараз не приймемо цей закон, ми не дамо часу адаптувати всю звітність, облікову політику, інформаційні бази до виконання цього закону. Цей закон є нашим обов’язком перед європейським співтовариством. Затягування його розгляду і прийняття є вкрай недоречним», – відзначила Южаніна.

Вона також зазначила, що в даному законопроекті всього 58 поправок.

«Ми можемо його швидко розглянути. Законопроект дуже суттєвий як для бізнесу, так і для інвестиційної привабливості. Давайте крок за кроком щось робити в плані економіки кожного сесійного тижня. Тоді буде все збалансовано», – додала Южаніна.

***

Читайте також: Законопроект щодо удосконалення бухобліку можуть розглянути в Раді 5 вересня

Що саме пропонується удосконалити в бухгалтерськом законодавстві - ми розповідали тут>>>

Аналіз тексту законопроекту до другого читання готують фахівці "ДК". Стежте за оновленням новин!

Джерело: Солідарність

Рубрика: Облік та звітність/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення »