• Посилання скопійовано

Коли почнеться робота над підвищенням податків: прогноз від нардепа

За словами Железняка, остаточні параметри підвищення військового збору і ПДВ будуть відомі після червня, активна робота над підвищенням податків може початися в липні

Коли почнеться робота над підвищенням податків: прогноз від нардепа

У своїй новині ми вказували про плани влади щодо збільшення ставок ВЗ та ПДВ для покриття витрат армії та оборони.

Окремо ми наводили позицію Гетманцева щодо цього питання. За нею, надходження неможливо забезпечити, оминаючи основні податки. Тому зміни стосуватимуться прямих і непрямих податків, у т.ч. ПДВ, ВЗ та акцизів. Але все це має бути пропозицією Уряду.

Зараз зʼявився текст інтерв'ю NV першого заступника голови комітету з податкової політики ВРУ Ярослава Железняка. Про це повідомила "Економічна правда".

У ньому він підкреслив, що остаточні параметри підвищення військового збору і ПДВ будуть відомі після червня, активна робота над підвищенням податків може початися в липні.

Але, звісно, перед цим відповідний законопроєкт має бути зареєстровано в ВРУ. Тож час покаже, коли та як все відбуватиметься.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення »