• Посилання скопійовано

Затверджено Форму для подання запиту на отримання публічної інформації від ФСС з ТВП

Постанова Правління ФСС з ТВП від 03.04.2012 р. №10 «Про затвердження форми для подання запиту на отримання публічної інформації та Порядку складання, подання запиту на публічну інформацію та її отримання», набере чинності з дня опублікування

Правління ФСС з ТВП затвердило форму для подання запиту на отримання публічної інформації та Порядок складання, подання запиту на публічну інформацію та її отримання у Фонді соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Дія Порядку не поширюється на надання інформації при веденні Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, на відносини щодо отримання інформації суб’єктами владних повноважень при здійсненні ними своїх функцій, а також на відносини у сфері звернень громадян.

Запит може бути поданий:

на поштову адресу: вул. Боричів Тік, 28, м. Київ, 04070 (на конверті зазначити «Публічна інформація»);

на електронну адресу: fse@fse.gov.ua;

факсом: (044) 206-04-06.

Розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше 5 р.д. з дня отримання запиту. Якщо запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, розпорядник інформації може продовжити строк розгляду запиту до 20 р.д. з обґрунтуванням продовження. Про продовження строку розпорядник інформації повідомляє запитувача в письмовій формі не пізніше 5 р.д. з дня отримання запиту.

Інформація на запит надається безоплатно. Якщо запитувана інформація містить документи обсягом понад 10 сторінок, про це протягом 5 р.д. з дня надходження запиту повідомляється запитувачу із зазначенням обсягу фактичних витрат, пов’язаних із копіюванням або друкуванням документів, та реквізитів і порядку відшкодування таких витрат. Надання інформації здійснюється протягом 3 р.д. після підтвердження оплати вартості фактичних витрат.

Завантажити форму запиту >>>

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Облік та звітність/Первинні документи, типові форми

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Первинні документи, типові форми»