• Посилання скопійовано

Довідки про сплату або звільнення від сплати податку за утилізацію авто скріплюються гербовою печаткою

На документах, що засвідчують права громадян і юросіб, на яких фіксується факт витрати коштів і проведення операцій з матеріальними цінностями, підпис посадової (відповідальної) особи скріплюється гербовою печаткою митного органу

Довідки про сплату або звільнення від сплати податку за утилізацію авто скріплюються гербовою печаткою

Міндоходів нагадало, що постановою КМУ від 18.09.2013 р. №685 затверджено форму довідки про сплату екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів та форму довідки про звільнення від сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів.

До запровадження видачі довідок про сплату екологічного податку за транспортні засоби та про звільнення від сплати екологічного податку за транспортні засоби як бланків суворої звітності, зокрема, органи доходів і зборів під час ввезення транспортних засобів на митну територію України видають зазначені довідки за зразками, затвердженими вищезазначеною постановою.

На документах, що засвідчують права громадян і юросіб, на яких фіксується факт витрати коштів і проведення операцій з матеріальними цінностями, підпис посадової (відповідальної) особи скріплюється гербовою печаткою митного органу.

Тому довідки про сплату або про звільнення від сплати податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів повинні скріплюватися гербовою печаткою (Лист Міндоходів  від 25.10.2013 р.№22250/7/99-99-15-04-01-17).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Первинні документи, типові форми

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Первинні документи, типові форми»