• Посилання скопійовано

Затверджено форму акту про результати перевірки контрольованих операцій

Затверджено форму акта про результати проведення перевірки платника податків з питань повноти нарахування і сплати податків та зборів під час здійснення контрольованої операції

Затверджено форму акту про результати перевірки контрольованих операцій

Міндоходів наказом від 24.12.2013 р. №843 затвердило форму акта (довідки) про результати проведення перевірки платника податків з питань повноти нарахування і сплати податків та зборів під час здійснення контрольованої(их) операції(й) та Вимоги до його (її) складення.

Акт складається у разі встановлення під час перевірки порушень норм податкового законодавства з питань повноти нарахування і сплати податків та зборів під час здійснення контрольованої(их) операції(й), а довідка - у разі відсутності порушень.

Акт (довідка) про результати перевірки протягом 2-х робочих днів з дати його складення (реєстрації) вручається посадовим особам платника податків або його представникам.

У разі незгоди платника податків або його представників з висновками перевірки чи фактами та даними, викладеними в акті (довідці) про результати перевірки, вони мають право подати свої заперечення територіальному органу Міндоходів, який проводив перевірку, протягом 30 календарних днів з дня отримання акта (довідки), які у випадку їх подання є невід'ємною частиною (додатком) акта (довідки) перевірки. 

Строк зберігання актів (довідок) про результати перевірки та інших матеріалів перевірки контрольованої(их) операції(й) в територіальних органах Міністерства доходів і зборів України становить 5 років.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Первинні документи, типові форми

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Первинні документи, типові форми»