• Посилання скопійовано

Контроль за обігом спирту: проект Мінфіну

ДФСУ оприлюднено проект наказу Міністерства фінансів України „Про затвердження форм щодо контролю за обігом спирту”

Контроль за обігом спирту: проект Мінфіну

ДФС оприлюднила проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження форм щодо контролю за обігом спирту» (завантажити >>>).

Регуляторний акт забезпечить виконання вимог законодавства щодо Порядку визначення виробників і покупців спирту та здійснення контролю за його обігом.

Дія регуляторного акта поширюватиметься на всіх суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері виробництва та обігу спирту.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу приймаються на адресу поштову–04655, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів, та електронну–dep.sat21@gmail.сom, а також на адресу Державної регуляторної служби України–01011, м.Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Первинні документи, типові форми

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Первинні документи, типові форми»