• Посилання скопійовано

Порядок заповнення розрахунку з плати за користування надрами в цілях, не пов’язаних з видобуванням корисних копалин, та додатка до нього

Форма податкового розрахунку з плати за користування надрами в цілях, не пов’язаних з видобуванням корисних копалин, затверджена наказом ДПАУ від 24.12.2010 р. №1013.

До податкового розрахунку з плати за користування надрами в цілях, не пов’язаних з видобуванням корисних копалин (далі — розрахунок) додається розрахунок податкового зобов’язання з плати за користування надрами в цілях, не пов’язаних з видобуванням корисних копалин (далі — додаток), який є його невід’ємною частиною.

У розрахунку та додатках до нього підлягають заповненню всі рядки всіх розділів та всі рядки показників з урахуванням приміток. У разі незаповнення того чи іншого рядка через відсутність значення рядки прокреслюються. Платник у період календарного року, подаючи до органів ДПС кожен наступний розрахунок як звітний, звітний новий, уточнюючий, збільшує її порядковий номер (незалежно від того, до якого органу ДПС подаються відповідні розрахунки), а нумерація додатків до розрахунку починається з «1». Вартісні показники розрахунку та його додатків зазначаються у гривнях з копійками, з відповідним округленням до двох десяткових знаків за загальновстановленими правилами.

Розрахунок та додатки до нього повинні бути підписані керівником (або фізособою-підприємцем) та головним бухгалтером, що засвідчується печаткою платника (для фізособи-підприємця у разі наявності печатки).

Для кожного виду користування надрами (1 — зберігання природного газу та газоподібних продуктів; 2 — зберігання нафти та інших рідких нафтопродуктів; 3 — витримування виноматеріалів, виробництво і зберігання винопродукції; 4 — вирощування грибів, овочів, квітів та інших рослин; 5 — зберігання харчових продуктів, промислових та інших товарів, речовин і матеріалів; 6 — провадження іншої господарської діяльності) складається окремий додаток.

 

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»