• Посилання скопійовано

Держфінпослуг переходить на електронну звітність

Інформаційне повідомлення Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України щодо складання звітності за І квартал 2012 року та переходу на Комплексну інформаційну систему Держфінпослуг

З метою складання достовірної, прозорої звітності фінансовими установами та керуючись статтею 14, пунктами 8 та 18 частини першої статті 28 Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг» та з урахуванням вимог «Комплексної інформаційної системи Держфінпослуг», Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України повідомляє:

1. Страховим компаніям, недержавним пенсійним фондам, ломбардам, кредитним спілкамнеобхідно складати звітність за І квартал 2012 року у програмному комплексі «Комплексна інформаційна система Держфінпослуг» у системі on-line. Для переходу у таку систему просимо отримати логін, пароль для подальшої роботи зі складання звітності до Держфінпослуг.

2. Всім фінансовим установам небанківського фінансового сегменту необхідно отримати нові логін, пароль для роботи в Державному реєстрі фінансових установ.

Для цього необхідно перевірити інформацію, розміщену у Державному реєстрі фінансових установ на веб-сайті Держфінпослуг, з метою приведення її у відповідність до дійсних даних.

У разі виявлення недостовірної інформації, відображеної у Державному реєстрі фінансових установ, фінансовій установі необхідно провести актуалізацію даних до 14.03.2012 р.відповідно до Положення про Державний реєстр фінансових установ, затвердженого розпорядженням Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України від 28 серпня 2003 року №41.

3. «Інструкцію користувача» по роботі з програмним комплексом «Комплексна інформаційна система Держфінпослуг» у розрізі сегментів ринку розміщено на веб-сайті Держфінпослуг України;

4. Логіни, паролі для складання звітності та для роботи в Державному реєстрі фінансових установ можна отримати за адресою: м. Київ, вул. Б. Грінченка, 3, кімн. 131:

у термін з 21.03.2012 р. до 01.04.2012 р.

понеділок — п’ятниця 18.00 — 20.00

субота 10.00 ? 11.00.

5. Страховим компаніям, недержавним пенсійним фондам, ломбардам, кредитним спілкам при складанні звітності за І квартал 2012 року можна надсилати інформацію з пропозиціями та зауваженнями на електронну адресу kis@dfp.gov.ua.

Телефон контактної особи (044)234-29-01 працює у понеділок, середу, п’ятницю з 10.00 до 12.00 та з 15.00 до 17.00.

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»