• Посилання скопійовано

Орендна плата за державні та комунальні землі в орендаря відображається в рядку 06.4.13 додатка ІВ

У якому рядку декларації відображається сума орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності?

Орендна плата за земельні ділянки державної та комунальної власності, яка сплачується орендодавцю відповідно до умов договору оренди, включається до витрат орендаря як складова частина лізингового платежу за умови належним чином оформленого документального підтвердження таких витрат та за умови використання земельної ділянки у господарській діяльності платника податку — орендаря.
Такі витрати відображаються в рядку 06.4.13 додатка ІВ «Інші витрати» декларації, форму якої затверджено Наказом Мінфіну України від 28.09.2011 р. №1213 «Про затвердження форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємства».

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»