• Посилання скопійовано

Відповідальність за неподання «ціннопаперової» звітності за І квартал не передбачена

Лист Міндоходів від 14.06.2013 р. №4925/6/99-99-19-04-03-15

Відповідальність за неподання «ціннопаперової» звітності за І квартал не передбачена

Міндоходів повідомляє, що застосування нової форми декларації (розрахунків) можливе після набрання нею чинності, її оприлюднення та лише з податкового періоду, що настає за податковим періодом, у якому відбулося її оприлюднення.

Так, на час подання податкової декларації з особливого податку на операції з відчуження цінних паперів та операції з деривативами за I квартал 2013 року форма такої декларації не була затверджена та оприлюднена.

Таким чином, підстав для застосування відповідальності за неподаннявищезазначеної декларації за I квартал 2013 року немає.

Крім цього, повідомляємо, що Міндоходів оприлюднило проект наказу «Про затвердження форм звітності з особливого податку на операції з відчуження цінних паперів та операцій з деривативами та порядку їх заповнення і подання», яким пропонується затвердити:

- форму Декларації з особливого податку на операції з відчуження цінних паперів та операцій з деривативами (далі – Декларація);

- форму Уточнюючої декларації з особливого податку на операції з відчуження цінних паперів та операції з деривативами (далі – Уточнююча декларація);

- Порядок складання, заповнення та подання Декларації з особливого податку на операції з відчуження цінних паперів та операцій з деривативами та Уточнюючої декларації з особливого податку на операції з відчуження цінних паперів та операцій з деривативами.

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»