• Посилання скопійовано

Затверджено форму інформації рієлторів про укладені договори оренди

Міндоходів затвердило форму Інформації суб'єктів господарювання, які провадять посередницьку діяльність, пов'язану з наданням послуг з оренди нерухомості, про укладені за їх посередництвом цивільно-правові договори

Затверджено форму інформації рієлторів про укладені договори оренди

Міндоходів наказом від 24.12.2013 р. №846 затвердило форму Інформації суб'єктів господарювання, які провадять посередницьку діяльність, пов'язану з наданням послуг з оренди нерухомості (рієлтерів), про укладені за їх посередництвом цивільно-правові договори (угоди).

Форма подається зазначеними суб'єктами господарювання до органів доходів і зборів за місцем своєї реєстрації в строки, передбачені для подання податкового розрахунку.

Податкові агенти подають податковий розрахунок за базовий звітний (податковий) період, що дорівнює календарному кварталу. Тобто такий розрахунок подається протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»