• Посилання скопійовано

Дивіденди за ставкою 9% в формі №1ДФ за I квартал 2017 року

Якщо показати в формі №1ДФ за I квартал 2017 року дивіденди не за ставкою 9%, а за ставкою 18% і не внести виправлення до закінчення граничного строку подання цього звіту, то потрібно буде подавати уточнюючу форму №1ДФ

Дивіденди за ставкою 9% в формі №1ДФ за I квартал 2017 року

Офіс великих платників податків ДФС нагадує, що 12 квітня Президент підписав, а 15 квітня набрав чинності Закон №1989, яким виправлено технічну помилку щодо дати набрання чинності норми про оподаткування доходів у вигляді дивідендів за ставкою 9%. Докладніше про це тут>>

Додатково податківці роз'яснюють: якщо показати в формі №1ДФ за 1 квартал 2017 року оподатковані дивіденди не за ставкою 9%, а за ставкою 18%, за якою було оподатковано дивіденди при їх виплаті, і не внести виправлення до закінчення граничного строку подання цього звіту, то потрібно буде подавати уточнюючу форму № 1ДФ для відображення правильної інформації. А це вже тягне за собою штраф у розмірі 510 грн за кожне таке виправлення.

Як відобразити в формі №1ДФ оподатковані дивіденди за ставкою 18%, - читайте тут>> 

Джерело: МГУ ДФС – Центральний офіс з обслуговування великих платників

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»