• Посилання скопійовано

Новий звіт про квоти – уже в базі бланків на порталі ДК

Новий бланк Інформації про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, вже можна завантажити з бази бланків "Дебету-Кредиту"

Новий звіт про квоти – уже в базі бланків на порталі ДК

Нагадаємо, що вчора, 8 січня, набрав чинності наказ Мінсоцполітики від 23.11.2018 р. №1763, яким затверджено:

  • нову форму Інформації про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню (далі – Звіт про квоти);
  • зміни до Порядку її заповнення та подання.

Нову форму звіту про квоти вже можна завантажити в базі бланків на порталі ДК.

Цей звіт подають Державній службі зайнятості роботодавці до будь-якого зручного для відвідування центру зайнятості.  При цьому, як зазначено в оновленому Порядку, роботодавці – це підприємства, установи, організації з чисельністю штатних працівників від 8 осіб. Тобто на фізосіб-роботодавців обов’язок надання цього звіту не поширюється!

Звертаємо увагу, що звітувати за новою формою та правилами потрібно вже за 2018 рік, не пізніше 1 лютого 2019 року.

Що саме змінилося у новій формі Звіту про квоти та порядку його заповнення, чи будуть штрафи за його неподання (несвоєчасне подання) – читайте у коментарі від редакції.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»