• Посилання скопійовано

Який звітний період для ренти за користування надрами для видобування вуглеводневої сировини?

Податківці підкреслили, що базовий звітний період для рентної плати за користування надрами для вуглеводневої сировини дорівнює календарному місяцю

Який звітний період для ренти за користування надрами для видобування вуглеводневої сировини?

Головне управління ДПС у Львівській області інформує, що базовий податковий (звітний) період для рентної плати за користування надрами для вуглеводневої сировини дорівнює календарному місяцю.

Платники рентної плати подають декларації з розрахунками протягом 20 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового (звітного) місяця, до контролюючих органів за:

  • місцезнаходженням ділянки надр, з якої видобуто вуглеводневу сировину, у разі розміщення такої ділянки надр у межах території України;
  • місцем обліку платника рентної плати у разі розміщення ділянки надр, з якої видобуто вуглеводневу сировину, в межах континентального шельфу та/або виключної (морської) економічної зони України.

Джерело: ДПС у Львівській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»

Подарунки та знижки з нагоди свята

Приєднуюсь