• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 19.03.2013 р.

Про що говорять цього ранку

У Раді знову неспокійно: в залі побилися депутати 

Опозиція знову заблокувала Верховну Раду. У залі засідань почалася бійка депутатів. 

Російський газ для України виросте в ціні 

У другому кварталі російський газ подорожчає для України до $426 за тис. кубометрів. 

Кіпрська «десятина»: чим загрожує списання коштів з депозитів українському капіталу 

Кіпр в останні дні став епіцентром європейського кризи внаслідок рішення про разове списання коштів з депозитів у кіпрських банках, виконання якого необхідно для отримання країною допомоги Європейського союзу і Міжнародного валютного фонду в розмірі 10 млрд євро. 

Школа, яку побудував Сталін. Частина 1 

До постаті Сталіна можна ставитися по-різному, але мало хто стане заперечувати, що саме події початку 30-х років минулого століття зумовили короткий злет радянської науки в 50-ті - 60-ті, - але й одночасно стали причиною багатьох наших сьогоднішніх проблем і невдач. 

Битва за Київ: чому посада мера вже не потрібна Кличку і чи будуть вибори взагалі 

І влада, і опозиція розуміють значимість столиці як символічного плацдарму, без підкорення якого неможливо говорити як про встановлення тотального контролю над країною, так і про будь-який ефективний опір владі. Позбавлена реальної ваги посада київського градоначальника (після передачі основних функцій голові КМДА) продовжує вабити політиків різного рівня та політичної орієнтації. 

Топ-10 потенційних кандидатів у мери Києва 

Цим літом у столиці мають пройти вибори. Якщо головний фаворит парламентської гонки, Віталій Кличко, відмовиться балотуватися, ситуація стане вкрай заплутаною та слабко прогнозованою. Хто господарюватиме в Києві найближчі п'ять років? 

Комодські дракони і озера Келімуту (Фоторепортаж) 

Індонезійський острів Флорес, розташований всього в годині польоту від Балі, поки не може похвалитися популярністю серед наших туристів. Але по унікальній красі і недоторканості пейзажів «Квітучий острів» дасть фору своєму набагато більш розкрученому побратиму по архіпелагу. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»