• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 20.03.2013 р.

Про що говорять цього ранку

США винесли вирок судам над Тимошенко і Луценко 

Сполучені Штати і Європейський Союз переконані в тому, що в справах колишніх українських чиновників Юлії Тимошенко і Юрія Луценка не було правосуддя. 

Єврокомісія вимагає відкликати українську заявку про перегляд тарифів СОТ 

Брюссель знову закликає Київ відкликати заявку про перегляд тарифних позицій у рамках СОТ та перелічує ряд необхідних заходів в економічній сфері. 

Росія готує альтернативу Криму для Чорноморського флоту 

Реалізація федеральної цільової програми по створенню системи базування Чорноморського флоту РФ в районі Новоросійська йде планово і завершиться в 2020 році. 

У України є шанс виграти суд у «Газпрома» 

Україна зможе виграти Стокгольмський арбітраж у разі подання Росією позову про недобір газу, мінімальний обсяг купівлі якого зафіксовано в контрактах 2009 року. 

Київ чекає єдиного переліку документів для оформлення шенгенських віз 

Україна очікує від Єврокомісії уніфікованого переліку документів для оформлення шенгенських віз громадянам України. 

Дешево, але сердито: що слід знати, купуючи заставну квартиру за зниженою ціною 

Купуючи заставну квартиру за нижчою ціною, ви ризикуєте згодом стикнутися із затяжними судовими процесами, збитки від яких може не покрити зекономлене. Тож спершу варто вивчити об'єкт нерухомості та проаналізувати всі «за» і «проти». 

Клуб мандрівників: як провести відпустку з мінімумом витрат і максимумом задоволення 

Ощадливі європейці давно зметикували, що, плануючи відпустку самостійно, можна заощадити до 50% сумарного бюджету поїздки. Серед наших співвітчизників практика самостійного планування подорожей поки що не надто поширена. Українці досі захоплені «полюванням» на горящі путівки.  

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»