• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 21.03.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Дорога до теплиць Фірташа коштуватиме українцям дорожче міжнародної траси 

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області 14 березня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ "Автомагістраль-Південь" на поточний середній ремонт автомобільної дороги Касперівці-Збручанське вартістю 46,40 млн грн. 

Росія шантажує Україну трубою 

Росія заявляє, що може приєднатися до консорціуму з управління українською ГТС тільки в тому випадку, якщо Україна вийде з Енергетичного союзу. 

Королівську звинувачують у непропуску в Україну гуманітарної допомоги 

Опозиція вимагає терміново заслухати звіт міністра соціальної політики Наталії Королевської у зв'язку з ситуацією навколо розмитнення міжнародної гуманітарної допомоги. 

Паркувальників уповноважать штрафувати автомобілістів 

Кабмін направив у Верховну Раду розроблений Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства проект закону, який дає українським паркувальникам досить широкі повноваження. 

Усупереч законам економіки: чому зростають ціни в Україні 

Українське регулювання вирізняється маніакальною активністю, що приводить економіку у стан хаосу. Підприємець за таких умов різко скорочує свої часові горизонти, через непередбачуваність навколишнього середовища його завдання зводиться до простого виживання. 

Це просто свято якесь 

Історія зі спробою уряду Кіпру уникнути дефолту, обклавши податком банківські депозити - це просто класична ілюстрація нашого життя «під управлінням» такої контори як держава, ілюстрація того, як зазвичай розвиваються події і що з цього приводу думають (і роблять) люди. 

Baby Expo 2013 (Фоторепортаж) 

19 - 22 березня в Києві на території Міжнародного Виставкового Центру триває Міжнародний Форум товарів та послуг для дітей Baby Expo 2013. 

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»