• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 27.03.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Звільнений заступник Попова попереджає, що машини затопить по дах 

Олександр Мазурчак, який подав у відставку c посаді першого заступника голови КМДА, вважає, що його шеф Олександр Попов не повинен нести відповідальність за «сніжний колапс» в Києві. 

У Кличка перерахували винних у транспортному колапсі 

Партія «УДАР» закликає Кабінет міністрів звернутися до Президента Віктора Януковича з вимогою звільнити голову КМДА Олександра Попова, міністра інфраструктури Володимира Козака, міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, голову Держслужби з надзвичайних ситуацій Михайла Болотських, першого заступника голови «Укравтодору» Миколу Мездріна і гендиректора «Укрзалізниці»Сергія Болоболіна. 

У ПАРЄ пояснили, чому відклали візит в Україну 

У Раді Європи заявляють, що візит співдоповідачів ПАРЄ до України був відкладений з технічних причин. 

Вищий адмінсуд фактично узаконив «кнопкодавство» 

Вищий адмінсуд відмовив депутату від «Батьківщини» Юрію Одарченку в задоволенні позову про визнання незаконними результатів 5 засідань парламенту. 

Що заважає українським політикам зрозуміти успіх Цукерберга 

Неможливо займатися підприємництвом і ризикувати, тим більше вкладаючи в потенційний бізнес великі гроші, коли ти ні в чому не впевнений. А ведення бізнесу в сьогоднішній Україні більше схоже на війну. 

Руслан Кошулинський: як Котигорошко здолав Змія, так і «Свобода» зробить свою справу 

Віце-спікер парламенту, «свободівець» Руслан Кошулинський розповів Контрактам про те, що: ВО «Свобода» інформуватиме прихильників про акції за допомогою sms і особистих листів; мер Києва – це потенційний кандидат у президенти, і ним може стати навіть Олег Тягнибок; на наступних парламентських виборах суттєво зміниться типаж кандидата в депутати. 

«Контракти» в школі: майстер-клас з вибору професії 

Видавничий дім «Контракти» і Холдинг «БЕРЕГ-ГРУПП» продовжують знайомити українських школярів з особливостями вітчизняного бізнесу в рамках спільного проекту «Країна, яку я хочу побудувати». 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»