• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 29.03.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Снігопад «вбив» мерські амбіції Кличка

Віталій Кличко не буде балотуватися на пост мера Києва, тим більше після минулого снігопаду. 

Путін задоволений кіпрською кризою – американські експерти

Незважаючи на те, що криза на Кіпрі вже серйозно вдарила по статках російських провладних і опозиційних багатіїв, вигоду від неї в кінцевому рахунку може отримати Владімір Путін. 

Іван Салій: Попов слабка людина, хоча приємна

Колишній голова КМДА, народний депутат двох скликань Іван Салій розповів Контрактам, що потрібно зробити Олександру Попову для того, щоб запобігти паводку у Києві. 

Рожеві окуляри Кабміну: хто відповідальний за стагнацію національної економіки

У нашій країні винні всі навколо, крім керівників, які безпосередньо економікою і управляють. Всупереч зростанню ВВП на 0,2% в минулому році, Кабмін розраховує в 2013 році розігнати економіку до 3,4%. Втім, вже зараз ця цифра виглядає вельми сумнівною. 

Звільнення «заручників»: чим можуть розжитися в ломбарді любителі дешевизни

Ніхто не гарантує, що куплена в ломбарді задешево річ - належної якості. Вкрай рідко попадаються нові або з діючою гарантією від виробника, найчастіше застави не мають супровідної технічної документації. Цілком імовірно, що через деякий час техніка вийде з ладу і лагодити її доведеться за свої. 

Папов і нова Анна Кареніна

Обдаючи паром залізничний перон, на вокзал прибув поїзд з темними вагонами і вікнами в білястих плямах інею. Потяг зустрічав дрібний служивий в сірому обмундируванні, який завзято дунув у свисток, оголошуючи прибуття рейсу. Натовп зустрічаючих кинувся ближче до краю перону. 

Автосалон в Нью-Йорку: день другий (фоторепортаж)

Крім модернізованого Camaro, Chevrolet показала Corvette Stingray, Akura в черговий раз подратував концептом NSX, Jaguar показав новий XJR та ще з півдюжини найкрасивіших машин. А Acadia від GMC - величезний, просторий і по-американськи прекрасний семимісцевий автомобіль, який ми ніколи не побачимо в Україні. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»