• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 03.04.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Названо головних товстосумів Ради

Чотири з п'яти парламентських партій оприлюднили фінансові звіти за 2012 рік.

На Дніпрі вода може піднятися вище 8 метрів

На думку екологів, піку підйому води в Дніпрі слід очікувати в кінці квітня - початку травня, коли розпочнеться масове танення снігу у верхів'ях Дніпра, розташованих в Росії та Білорусі.

Табачник оприлюднив мільйони за 2012 рік

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник задекларував 2 млн 713 тис. 798 грн доходів у 2012 році.

Шуфрич вимагає від «царевичів» опозиції видати «потвор» зі сніжками

Депутати фракції Партії регіонів вимагають терміново спіймати і передати правоохоронним органам винних у закиданні сніжками депутатів-жінок.

Ринок автострахування: чи подорожчає «автоцивілка» для українців

Уже протягом понад п’яти років автострахування — КАСКО й ОСАЦВ — в Україні залишається драйвером усього ринку. Та якщо в обов'язковому страхуванні — «автоцивілці» — збори премій постійно зростають, то в сегменті добровільного страхування — КАСКО — зростання можливе лише за рахунок подорожчання страхових послуг.

Як запобігти донарахуванню податків після перевірки

Фіскали часто роблять висновок, що якщо в одного з контрагентів у ланцюжку підприємств, через які проходить товар, є ознаки фіктивності, то й договір останньої в цьому ланцюжку компанії на поставку товару — теж недійсний.

IX-X Міжнародна виставка породистих котів (фоторепортаж)

Минулого тижня в столичному Українському домі відбулася IX-X Міжнародна виставка породистих котів. Відвідувачі змогли побачити 250 представників 40 різних порід кішок з 160 розплідників. До Києва приїхали коти не лише з усієї України, але й з Ізраїлю, Польщі, Росії, Білорусі та Румунії.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»