• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 15.04.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Литвин поскаржився на принизливий допит на кордоні 

Екс-голова Верховної Ради, депутат Володимир Литвин розповів, що був шокований ставленням до простих українців у країнах Європи. 

Українці скуповують землі в Польщі 

Серед іноземців, яку купують землю у Польщі, одними з найбільш активних є українці. Торік нашим співвітчизникам видали 50 дозволів на купівлю польської землі. 

Міністр Клименко збільшив свої доходи за рік удвічі 

Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко задекларував за 2012 рік 1,3 млн грн доходів. 

З сьогоднішнього дня українцям додано податків 

Власники нерухомого майна, що підлягає оподаткуванню, з 15 квітня почнуть отримувати повідомлення про суму нарахованого податку та платіжні реквізити. 

Газові лещата: навіщо Газпрому другий «Ямал»? 

Наразі дуже важко сказати, чи буде коли-небудь добудований газопровід «Ямал-Європа 2» і чи є взагалі реальна необхідність в такому будівництві. Але те, з якою швидкістю була проведена російська пропагандистська атака, не може залишитися непоміченим. 

Ціна водійського щастя: коли наші дороги будуть схожі на європейські і скільки грошей для цього потрібно 

Колишній глава Укравтодору, нардеп від ПР Володимир Демішкан в інтерв’ю Контрактам розповів, що дороги в Україні будувалися 40–50 років тому під абсолютно інші навантаження, а для того, щоб зробити вітчизняні дороги схожими на європейські, потрібно «лише» 500 млрд грн. 

Сто шедеврів світової скульптури (фоторепортаж) 

У музейному комплексі «Мистецький Арсенал» відкрилася виставка «100 шедеврів світової скульптури». Тут представлені твори провідних авторів кінця XIX - першої половини XX століття. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»