• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 17.04.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Нардепи не змогли скасувати пенсійну реформу 

Верховна Рада відмовилася знизити пенсійний вік для жінок з 60 до 55 років за наявності страхового стажу не менше 15 років. 

Прокуратура поставила крапку у справі «караванського стрілка» 

Докази, зібрані в ході досудового розслідування, підтвердили причетність підозрюваного Ярослава Мазурка до вбивства трьох охоронців «Каравану». 

Ще крок — і мат: навіщо Віктору Януковичу двопалатний парламент 

Рада паралізована п'ятий місяць. Що з нею робити? На Банковій, схоже, знайшли вихід. Як завжди, радикальний. Це не розпуск, не скупка «тушок». Це конституційний переворот. Верховну Раду хочуть замінити двопалатним парламентом, який згодом, можливо, і президента обиратиме. 

Лордами не вийшли, або В чиїх руках опиниться законодавча влада 

Ви не уявляєте, яке це захопливе заняття - написання Конституції. Це схоже на побудову нових фантастичних світів, в яких мешкають дивовижні персонажі. Так, якщо буде втілена одна з конституційно-реформаторських ідей, що блукають зараз коридорами влади, в Україні з'являться справжні сенатори! Ну, тобто як справжні... 

Ті самі граблі: яким хотіли бачити двопалатний парламент Кучма і Ющенко 

Сьогодні розмови про внесення змін до Основного закону, в першу чергу щодо позбавлення депутатів недоторканності і запровадження двопалатного парламенту, поновилися. Ситуація нині загрозливіша, ніж раніше. 

Куди піти у Києві: головні культурні події тижня 18-25 квітня 

Майбутній тиждень потішить шанувальників балету, меломанів і театралів. 

Ретро і Екзотика Мотор Шоу (фоторепортаж) 

У Києві 12-14 квітня відбулася найвідвідуваніша в Україні виставка ретроавтомобілів «Ретро і Екзотика Мотор Шоу». У цьому сезоні організатори зібрали найбільш цінні та рідкісні експонати, а більше 95% машин раніше не були представлені широкій публіці. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»