• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 21.04.2013 р.

Про що говорять цього ранку

У парламенті можлива змова між більшістю та опозицією

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не виключає, що парламентська більшість зможе домовитися із представниками опозиції з питань, що стосуються голосування за законопроекти в парламенті.

Януковичу погрожують антикорупційним розслідуванням

Громадська організація «Антикорупційна рада України» наполягає на тому, щоб державні органи перевірили достовірність даних у декларації про доходи президента України Віктора Януковича за 2012 рік.

У глибокому нулі: чому зниження споживчих цін шкодить українській економіці

Фінансова стабільність - особливий предмет гордості влади, все більше нагадує економічне заклякання. При економіці, що падає, в Україні спостерігається дивовижно стійкий валютний курс і не менш вражаюча дефляція. Тобто, ціни не ростуть, а знижуються.

Як влаштований світ, або Юхіно прокляття

Цілком очевидно, що у Господа Бога є тільки йому відомі міркування щодо кожного з нас. Як і істина про самого Бога, який грає з нами в такі ігри.

А судді хто: слуги Феміди беруть хабарі навіть пральними машинками

Українська судова система все більше нагадує тоталізатор - за підрахунками експертів кожна третя справа супроводжується хабарництвом.

Нью-Йоркський автосалон - 2013: там вам не тут!

Ми перелетіли океан, змінили півдюжини часових поясів, два дні бігали по Нью-Йоркському автошоу, фотографували машини і спілкувалися з аборигенами ... І тепер можемо впевнено сказати: Америка - це вам не Європа! У частини автомобілів - також.

Тест-драйв Infiniti M37x: Infiniti М проти Автодору У

Контракти покаталися на елегантному, повністю нафаршированому, повнопривідному Infiniti М засніженою Україною.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»