• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 23.04.2013 р.

Про що говорять цього ранку

На українців очікує здорожчання телефонного зв'язку 

Абонентська плата за послуги фіксованого телефонного зв'язку в Україні з 1 травня 2013 виросте на 7-10%. 

Американський політолог розповів про «гіркий досвід» України в складі Росії 

Україна має «дуже гіркий» досвід перебування в єдиній державі з Росією, і він не дозволяє «національно мислячій еліти» підтримати проект приєднання до Митного союзу з РФ, Білорусією і Казахстаном. 

ДАІ готує українським водіям нові штрафи 

Міністерство внутрішніх справ підготувало законопроект, яким пропонується посилити відповідальність за окремі види правопорушень. 

Підлеглі Азарова наговорять по телефону майже на 3 мільйони 

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів України у квітні уклав низку угод на послуги зв'язку на загальну суму 2,80 млн грн. 

Чи стануть аграрні розписки ефективним фінансовим інструментом 

Незабаром аграрії зможуть отримати відносно дешеві живі гроші в обмін на майбутній урожай. Принаймні, на це сподіваються автори Закону «Про аграрні розписки», який набув чинності 19 березня. 

Про фатальні дати і цифри 

Цей пазл складається з чотирьох компонентів: Балкани, Василь Кожелянко, 28 червня, Чернівці. Візьмемо їх у руку і перемішаємо. Вийде приблизно така історія. 

Світ м'язового прогресу з Тимуром Мазуром 

У перші роки своїх тренувань я був, буквально, маніакально одержимий результатами. Одержимість залишилася й донині. Але досвід помилок перших років тренувань і моментів, які дійсно працюють, став для мене справді безцінним. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»