• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 26.04.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Українську ГТС вирішено приватизувати

Верховна Рада може дозволити приватизацію самого «Нафтогазу», а також підприємств, установ, організацій, утворених внаслідок їх реорганізації, за рішенням Кабміну.

Один з лідерів «Свободи» звинувачує партію в пристосуванстві

Лідер фракції ВО «Свобода» у Чернівецькій облраді Назар Горук заявив, що йому нічого робити поруч з людьми, які «їздять на Лексусах і літають чартерами».

В «Ударі» не змогли пояснити, чому не всі голосували за відставку Азарова

Прес-служба партії «Удар» Віталія Кличка так і не змогла дати зрозумілої відповіді, чому 7 депутатів фракції, включаючи лідера, не голосували за недовіру уряду Миколи Азарова.

«Газпром» скаржиться на «паперовий» реверс газу в Україну

«Газпром» зазначає, що організатори постачання природного газу з Європи до України не відреагували на їх критику.

Литва лякає Україну втратою можливості євроінтеграції

Україна повинна самостійно зробити вибір між Європейським Союзом та Митним Союзом, вважає голова МЗС Литви Лінас Лінкявічюс.

Олександр Ольшанський: той, хто не прийде в інтернет в найближчий рік-два, може закривати бізнес

24 квітня в Києві пройшов iForum - наймасштабніша конференція інтернетників України. Про перспективи вітчизняного інтернет-простору, інтернет-бізнесу та підсумки форуму в інтерв'ю Контрактам розповів один з найвпливовіших людей українського інтернету - президент компанії Imena.ua і співорганізатор iForuma Олександр Ольшанський.

Холостий хід: як взяти авто у кредит із максимальною вигодою

Прогнози про весняне зниження ставок на ринку автокредитування підтвердилися: для нових іномарок відсотки знизилися до 19–20% річних, для вітчизняних авто — до 20–21%, для вживаних — до 23–25% річних. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»