• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 28.04.2013 р.

Про що говорять цього ранку

ВО «Свобода» заявила про підготовку державної зради

ВО «Свобода» характеризує як державну зраду урядовий законопроект про дозвіл приватизації НАК «Нафтогаз України» і його «дочок» та оренду газотранспортної системи і підземних сховищ газу.

Лише одна сила здатна на реформи в Україні - Бузек

Тільки та політична сила, яка поставить відповідальність вище тимчасових інтересів і не побоїться зазнати поразки на наступних виборах, здатна провести Україну через важкі, але необхідні реформи.

Держстат розповів українцям про їх реальні зарплати

Реальна заробітна плата в Україні в березні поточного року зросла на 5,4% порівняно з лютим 2013 року, і на 10,5% - порівняно з березнем 2012 року.

Європа не вимагає від України непосильного

Євросоюз не вимагає від України чогось непосильного для підписання Угоди про асоціацію.

Не про TVi, або Ось про швидкі допомоги, б...дь!

Ні-ні, навіть не сподівайтесь, я жодного слова не напишу про скандал навколо каналу TVi. Хтось же повинен не написати. Нехай цією людиною буду я, добре? Зате, користуючись нагодою, відповім на ключове питання моменту, яскраво сформульованого Геннадієм Адольфовичем Кернесом Михайлу Марковичу Добкіну: «Де про швидкі допомоги, б...дь?!». Ось, ось про швидкі допомоги!

Гази в голові: навіть низькі ціни на енергоносії не врятують українську економіку

Коли складно проводити реформи, можна, заради розваги, зайнятися дослідами. Так зазвичай чинять недбайливі учні, які віддають перевагу в пізнанні світу не за шкільними партами, а на вулиці, використовуючи замість інтелекту фізичні можливості організму, який поки ще росте.

Тест-драйв Porsche Panamera 4S: расова перевага

Все своє українське життя ці красуні проводять у місті, точніше — в центрі великого міста. І якщо ми хочемо перевірити їх у реальних умовах, то тест-драйв на столичних вулицях — саме те.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»