• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 05.05.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Половині країн єврозони загрожує обвал економіки

За підсумками 2013 року ВВП єврозони впаде на 0,4 відсотка, йдеться в оновленому прогнозі Єврокомісії.

«Регіонал» вирішив, що Європа закликає Тимошенко з'явитись у суді

Нардеп від Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що заява співдоповідачів Моніторингового комітету ПАРЄ з вимогою звільнити Юлію Тимошенко можна розцінювати як звернення до неї з проханням не заважати і не перешкоджати слідству у кримінальних справах проти екс-прем'єра.

Третина українців зневірилися у вільних ЗМІ

50 відсотків українців, опитаних у минулому році, вважають, що засоби масової інформації в Україні мають забагато свободи.

Душа Марсу просить, або Нехай буде з нами мозок!

Серед свят, що лавиною звалилися на Батьківщину на початку травня, незаслужено скромне, майже непомітне місце зайняв День Зоряних воєн. Людям, чиє серце тріпоче від фрази «Нехай буде з тобою сила», не потрібно пояснювати, при чому тут 4 травня. А інші нехай гуглять. Між тим, нещодавно почався запис бажаючих полетіти на Марс, що змушує цю дату заграти новими, багряними фарбами.

За обіцяне три роки дають: хто ризикує сісти за хабар за новим Кримінальним кодексом

Кількість кримінальних проваджень за корупційними злочинами незабаром може істотно зрости. Парламент прийняв у цілому зміни до Кримінального кодексу. І хоча авторами законопроектів виступили депутати як провладних, так і опозиційних, в умовах вибіркового правосуддя дані норми ризикують перетворитися на посилення свавілля правоохоронців.

Тест-драйв ліфтбека Skoda Rapid: просто щасливчик

Цьому автомобілю пощастило. Крім конкурентних переваг, передбачених його конструкторами, дизайнерами й маркетологами, він отримав бонус від українського уряду. Skoda Rapid — єдиний серед конкурентів, хто не потрапив під роздачу зі спецмитом на іномарки

Навколо світу за туфельками: куди поїхати за покупками

Чорна коктейльна сукня Ralph Lauren — $50, масивний срібний браслет ручної роботи з бірюзою та опалом — $32, вечірні туфлі D&G — $98, iPad Mini — $100... Це не підробки і не сни шопоголіка, а цілком реальні результати відвідування торговельних точок, що знаходяться далеко за межами України — у країнах Західної Європи, на Близькому Сході та на американському континенті.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»